fbpx

Wat als ondernemen bij jouw
(nog) niet lukt…

…je bent niet alleen. Er zitten andere ondernemers in hetzelfde
schuitje. Wij hebben deze ondernemers vragen gesteld, ervaringen
verzameld en overeenkomsten kunnen vinden.

Al enige tijd is er iets in mijn eigen onderneming, dat mij aan het denken zet. De één naar de andere klant komt bij mijn team om een website, webshop of platform te laten maken of schrijft zich in voor de online cursus Virtual Viking waar ik cursisten begeleid om zelf hun website te maken. Het is allemaal onwijs leuk en de resultaten zijn natuurlijk super. Toch voelt het na de oplevering óf het einde van de cursus een beetje als een zwart gat. Alsof ik mijn kindje dat net z’n eerste stappen zet eropuit stuur om boodschappen te gaan halen.

“Het voelt alsof ik mijn kindje dat net z’n
eerste stappen zet eropuit stuur om
boodschappen te gaan halen.”

Gunfactor

Ik bedacht me dat ik het iedere klant en cursist toe wens dat hun onderneming slaagt en dat ze de klanten voor het uitkiezen hebben. Ik besloot een case study te gaan doen en met mensen te praten waarbij het ondernemerschap op dit moment tegenvalt.

Ik poste in een aantal Facebook groepen de oproep rechts afgebeeld.

De reacties stroomden binnen en binnen no time zat ik in ontzettend interessante chat gesprekken.

In deze module bespreek ik mijn bevindingen na al deze gesprekken. Waar zitten volgens mij de pijnpunten, wat kan je eraan doen, zodat je niet hetzelfde pad bewandelt, of als je al op dat pad loopt, wat kan je dan veranderen zodat het succes wel jouw kant op komt.

Cookies

Virtual Viking gebruikt cookies om de website te kunnen analyseren, technisch goed te laten werken en goed advies te kunnen geven.

Privacy policy
Instellingen