fbpx

Slapend rijk worden

Wie zou dat nou niet willen? Slapend rijk worden is natuurlijk interessant, maar probeer eerst maar eens om slapend geld te verdienen. Natuurlijk is werken voor je geld ook heel lekker, maar zou het niet top zijn als je gaat slapen en wat hebt verdiend als je weer wakker wordt? 

Nog mooier zou het zijn als je voor die inkomsten niets meer hoeft te doen. (Producten inpakken, verzenden etc.) Vaak gaan dit soort inkomsten niet vanzelf, maar je zou wel een verdienmodel kunnen maken van dingen die je sowieso al doet. 

? Blog jij regelmatig om je SEO hoog te houden? Zorg dan dat je je blogs aanvult met affiliate aanbevelingen of referral links, zodat je een klein percentage krijgt van de opbrengsten. 

? Heb je een webshop? Kijk dan goed naar je upsells. Iemand koopt iets, dus jij gaat sowieso inpakken en verzenden. Richt het zo in dat mensen meer kopen of bijvoorbeeld extra betalen voor een luxe cadeau verpakking. 

? Ben je je e-maillijst aan het opbouwen door een gratis product weg te geven? Heel goed, zet op de bedankpagina van je weggever een laag geprijsd product dat niemand kan weerstaan. 

? Heb jij een dienend beroep? Ben je bijvoorbeeld een fysiotherapeut, zorg dan dat een organisch zoekresultaat resulteert in conversie (een afspraak). Heb jij een informatieve blog over knieblessures op je website? Sluit deze dan af met ‘heb jij ook zo’n last van je knieën? Wij staan per direct voor je klaar’ met een grote button om een afspraak te maken. 

Word je super blij van deze informatie? Dan is het zeker een aanrader om onze facebookpagina te liken, dan krijg je nog veel meer tips en tricks!

Ons advies

Kijk goed naar alle werkzaamheden die je sowieso al doet voor je business en of je door deze werkzaamheden slim in te richten geld zou kunnen verdien.

TIP: Schrijf je in voor ons webinar: “Waarom WordPress een goed idee is!” en krijg een uitgebreide demo van al het moois dat WordPress te bieden heeft.

Noraly van der Hulst

Noraly van der Hulst

Front-end developer bij Frontrend en begeleidster van Virtual Viking.
Noraly is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops en platforms in combinatie met WordPress.

Webinar

“Waarom WordPress
een goed idee is!”

Binnenkort geven we weer het webinar
“Waarom WordPress een goed idee is!”

Wil je er graag bij zijn? Dat kan!

Cookies

Virtual Viking gebruikt cookies om de website te kunnen analyseren, technisch goed te laten werken en goed advies te kunnen geven.

Privacy policy
Instellingen